Help!!! my soundtracks lost all its clicks!

View previous topic View next topic Go down

Help!!! my soundtracks lost all its clicks!

Post by emiliox-2 on Thu Aug 26, 2010 1:56 am

today i looked at my clicks bit and it said 1 click for my soundtrack and before it was 209 clicks wheres it all gone?!

emiliox-2
Advanced Member
Advanced Member

Total posts : 1283
MLN Name : emiliox
SPAM Bar :
16 / 5016 / 50

Registration date : 2010-07-24

Star Wars Spam Surfers / Dupe Destroyers

View user profile

Back to top Go down

Re: Help!!! my soundtracks lost all its clicks!

Post by Sim533 on Thu Aug 26, 2010 2:03 am

Or it is a glitch. (Like I had on Christmas last year)
Or you recently changed your soundtrack (design of the module and/or the music file) in the page builder tab.

_________________________________________
~Sim533~ The minifig with imagination is never alone. ~

Sim533
Global Moderator
Global Moderator

Total posts : 6539
SPAM Bar :
0 / 500 / 50

Registration date : 2009-12-18

Staff Member - Silver                                                                This user is a Global Moderator on the forum Lego Universe Team Spam Surfers / Dupe Destroyers

View user profile http://mylegonetworkblog.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Help!!! my soundtracks lost all its clicks!

Post by emiliox-2 on Thu Aug 26, 2010 2:04 am

no i didn't change anything.

emiliox-2
Advanced Member
Advanced Member

Total posts : 1283
MLN Name : emiliox
SPAM Bar :
16 / 5016 / 50

Registration date : 2010-07-24

Star Wars Spam Surfers / Dupe Destroyers

View user profile

Back to top Go down

Re: Help!!! my soundtracks lost all its clicks!

Post by Sim533 on Thu Aug 26, 2010 2:05 am

Then it is a glitch.

_________________________________________
~Sim533~ The minifig with imagination is never alone. ~

Sim533
Global Moderator
Global Moderator

Total posts : 6539
SPAM Bar :
0 / 500 / 50

Registration date : 2009-12-18

Staff Member - Silver                                                                This user is a Global Moderator on the forum Lego Universe Team Spam Surfers / Dupe Destroyers

View user profile http://mylegonetworkblog.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Help!!! my soundtracks lost all its clicks!

Post by emiliox-2 on Thu Aug 26, 2010 2:07 am

but how do i sort the glitch out?

emiliox-2
Advanced Member
Advanced Member

Total posts : 1283
MLN Name : emiliox
SPAM Bar :
16 / 5016 / 50

Registration date : 2010-07-24

Star Wars Spam Surfers / Dupe Destroyers

View user profile

Back to top Go down

Re: Help!!! my soundtracks lost all its clicks!

Post by Sim533 on Thu Aug 26, 2010 2:21 am

If it happens that you cannot make it like it was. I guess you lost your clicks. Sad

_________________________________________
~Sim533~ The minifig with imagination is never alone. ~

Sim533
Global Moderator
Global Moderator

Total posts : 6539
SPAM Bar :
0 / 500 / 50

Registration date : 2009-12-18

Staff Member - Silver                                                                This user is a Global Moderator on the forum Lego Universe Team Spam Surfers / Dupe Destroyers

View user profile http://mylegonetworkblog.blogspot.com

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum