bad lego!

View previous topic View next topic Go down

bad lego!

Post by Ultradc on Wed Jun 23, 2010 2:17 pm

whenever I try to go to lego.com, a box like this shows up every time after 20 seconds:

The connection has timed out

The server at harrypotter.lego.com is taking too long to respond.

The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few
moments.

If you are unable to load any pages, check your computer's network
connection.

* If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure
that Firefox is permitted to access the Web.

every other website works, and this problem just started today. does this happen to anyone else right now?

Ultradc
Advanced Member
Advanced Member

Total posts : 1101
MLN Name : Ultradc


SPAM Bar :
0 / 500 / 50

Registration date : 2009-08-07

Lego Universe Team

View user profile http://gameworldcentral.niceboards.net/forum

Back to top Go down

Re: bad lego!

Post by Tithe on Wed Jun 23, 2010 2:19 pm

It isn't happening to me.

Tithe
Super Member
Super Member

Total posts : 3555
MLN Name : Reesesboy

SPAM Bar :
2 / 502 / 50

Registration date : 2010-04-11

Lego Universe Team Star Wars Spam Surfers / Dupe Destroyers

View user profile

Back to top Go down

Re: bad lego!

Post by Ultradc on Wed Jun 23, 2010 2:33 pm

well than what could prevent it from working?

Ultradc
Advanced Member
Advanced Member

Total posts : 1101
MLN Name : Ultradc


SPAM Bar :
0 / 500 / 50

Registration date : 2009-08-07

Lego Universe Team

View user profile http://gameworldcentral.niceboards.net/forum

Back to top Go down

Re: bad lego!

Post by Sim533 on Wed Jun 23, 2010 2:37 pm

I think you need to wait a little bit longer. It would be temporatly not available in your country, sometimes happens to me with MLN.


_________________________________________
~Sim533~ The minifig with imagination is never alone. ~

Sim533
Global Moderator
Global Moderator

Total posts : 6539
SPAM Bar :
0 / 500 / 50

Registration date : 2009-12-18

Staff Member - Silver                                                                This user is a Global Moderator on the forum Lego Universe Team Spam Surfers / Dupe Destroyers

View user profile http://mylegonetworkblog.blogspot.com

Back to top Go down

Re: bad lego!

Post by Tithe on Wed Jun 23, 2010 2:37 pm

Check if any firewalls are turned on.

Tithe
Super Member
Super Member

Total posts : 3555
MLN Name : Reesesboy

SPAM Bar :
2 / 502 / 50

Registration date : 2010-04-11

Lego Universe Team Star Wars Spam Surfers / Dupe Destroyers

View user profile

Back to top Go down

Re: bad lego!

Post by Ultradc on Wed Jun 23, 2010 2:38 pm

I have a windows firewall. It's been on for a very long time, and this problem just started today.

Ultradc
Advanced Member
Advanced Member

Total posts : 1101
MLN Name : Ultradc


SPAM Bar :
0 / 500 / 50

Registration date : 2009-08-07

Lego Universe Team

View user profile http://gameworldcentral.niceboards.net/forum

Back to top Go down

Re: bad lego!

Post by Tithe on Wed Jun 23, 2010 2:40 pm

Another reason why is probably TONS of fans are online at the time.

Tithe
Super Member
Super Member

Total posts : 3555
MLN Name : Reesesboy

SPAM Bar :
2 / 502 / 50

Registration date : 2010-04-11

Lego Universe Team Star Wars Spam Surfers / Dupe Destroyers

View user profile

Back to top Go down

Re: bad lego!

Post by Ultradc on Wed Jun 23, 2010 2:42 pm

wouldn't that effect everybody though?

Ultradc
Advanced Member
Advanced Member

Total posts : 1101
MLN Name : Ultradc


SPAM Bar :
0 / 500 / 50

Registration date : 2009-08-07

Lego Universe Team

View user profile http://gameworldcentral.niceboards.net/forum

Back to top Go down

Re: bad lego!

Post by Soundragon on Wed Jun 23, 2010 3:19 pm

LKIC won't load. No firewall, nothing but the free, open internet.

Everything else loads fine. >.>

Soundragon
Area moderator
Area moderator

Total posts : 1438
MLN Name : Supersoradude
SPAM Bar :
0 / 500 / 50

Registration date : 2010-04-10

Staff Member - Bronze                                                             This user is an Area Moderator on the forum Poster! - Bronze Lego Universe Team

View user profile http://soundragon.wordpress.com/

Back to top Go down

Re: bad lego!

Post by Ultradc on Wed Jun 23, 2010 3:49 pm

lego.com is BACK, BABY! someone can lock this topic.

Ultradc
Advanced Member
Advanced Member

Total posts : 1101
MLN Name : Ultradc


SPAM Bar :
0 / 500 / 50

Registration date : 2009-08-07

Lego Universe Team

View user profile http://gameworldcentral.niceboards.net/forum

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum